اگر به غذاهای دریایی علاقمند هستید و تا به حال از این ماهی برای پخت استفاده نکرده اید پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید و در وعده های غذایی خود آن را بگنجانید. ماهی سالمون را می توان به صورت بخارپز، خوراک، سالاد، ساندویچ و یا تنوری و سوخاری آماده کرد. این ماهی به دلیل چربی اشباع شده ای که دارد مانند ماهی تن برای افراد مبتلا به چربی خون و کلسترول مفید است. با این آموزش همراه سایت خانومانه باشید.

 

ماهی سالمون پنیری


خانومانه ماهی ,ماهی سالمون منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

viviana370n9 Rede Zahrawaigwspj9 webbplats خنده دار نهالستان پالیز سعید قاسمی فلزیاب شمال 09102191330 Everything باران چت | چت باران | چت روم فارسی | چت ناز ایران سلامت